Schadewagen verkopen ? AD Auto weet raad!

Een schadewagen verkopen aan ADAuto loopt steeds zeer vlot. Uw wagens moeten niet gekeurd zijn voor u ze aan ons aanbiedt. Zelfs schadewagens zijn bij ons welkom voor bijvoorbeeld het hergebruik van goede onderdelen.

Bel ons op 0486 99 99 68 of vul onderstaand formulier in

Naam

Email (niet verplicht)

Telefoonnummer

Merk

Type

Bouwjaar

Brandstof

Kilometerstand

Prijs

Korte beschrijving van het voertuig

Upload een foto van uw auto (Niet verplicht)

Upload een foto van uw auto (Niet verplicht)

Upload een foto van uw auto (Niet verplicht)

Een schadeauto verkopen is niet altijd even makkelijk. Dat weten wij bij AD Auto maar al te goed!

Daarom helpen wij jou met de verkoop van jouw autowrak of wagen met mechanische schade.

AdAauto is de specialist opkoper schadewagens in Belgiƫ. Wij geven jou een mooie prijs voor jouw autowrak en komen deze gratis ophalen waar u maar wil.

Bestelwagens, camoinnettes of beschadigde wagens, wij weten met alles raad en zorgen voor een zeer vlotte afhandeling voor de verkoop van jouw wagen, eventueel voor export.

Auto verkopen voor export

Een schadewagen verkopen kan je veel kopzorgen bezorgen. Waar moet ik dit doen ? Welke papieren heb ik hier voor nodig ? Heb ik de papieren van de wagen nog nodig ? Wij helpen jou met alle administratieve rompslomp. Dus indien je op zoek bent naar een opkoper autowrak zit je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd opkoper schadewagens en auto opkoper export! Wij geven jou een goede prijs voor jouw schadewagen en nemen jou alle rompslomp uit handen voor een feilloze en makkelijke overdracht van jouw schadewagen. Dus: Beschadigde auto verkopen of op zoek naar opkoper autowrak ? Bel ons snel en wij komen gratis een keertje kijken en bespreken wat wij voor jou kunnen doen !

Opkoper autowrak

Wij kopen alle autowrakken voor een redelijke prijs. Wanneer wij jouw autowrak hebben overgekocht kijken wij wat de beste oplossing is. Is hij nog te herstellen ? Is hij klaar voor de sloop ? Kunnen wij hem exporteren naar het buitenland ? Wij stellen alles in het werk voor een vlotte afhandeling van de verkoop van jouw autowrak !

Bent u op zoek naar een opkoper camionette of opkoper bestelwagen ? Neem dan hier eens een kijkje!

Wil je gewoon je auto verkopen zonder schade ? Kijk dan even op onze homepage.

Schadewagen verkopen ? Volgende auto’s zijn onlangs door ons aangekocht.