Wij kopen ook uw bestelwagens over tegen een eerlijke prijs. Toon ons gerust uw exemplaar zodat wij alles voor u regelen.

Bel ons op 0486 99 99 68 of vul onderstaand formulier in

Naam

Email (niet verplicht)

Telefoonnummer

Merk

Type

Bouwjaar

Brandstof

Kilometerstand

Prijs

Korte beschrijving van het voertuig

Upload een foto van uw auto (Niet verplicht)

Upload een foto van uw auto (Niet verplicht)

Upload een foto van uw auto (Niet verplicht)

Ben jij op zoek naar een opkoper camionette of bestelwagens ?

AdAuto koopt jouw bestelwagen of camionette op voor een faire prijs die voor balletwee de partijen goed is. Een camionette of bestelwagen opkopen of verkopen verschilt niet zo veel van een gewone wagen maar er zijn toch nog enkele dingen die je moet weten en waar je rekening mee moet houden.

Opkoper Camoinnette ADAuto helpt je bij de verkoop van jouw bestelwagen en neemt alle administratieve rompslomp uit jouw handen zodat jij jezelf kan concentreren op belangrijker dingen.

Wij kopen jouw bestelwagen of camionette ook zonder papieren of indien deze beschadigd is. Wij kijken hoe wij jouw camionette of bestelwagen het beste verder verkopen. Het is mogelijk dat wij zorgen voor de export naar een overzees gebied of dat we kijken hoe we de juiste reparaties kunnen uitvoeren.

Opkoper bestelwagens koopt alle camionettes of bestelwagens met eender welke schade of carrosserieproblemen. Wij zoeken naar de beste oplossing en zorgen voor de juiste papieren, eventueel voor export. Ook gewone Schadewagens kan je bij ons ook kwijt, daarvoor kan je best eens een kijkje nemen op onze speciaal hiervoor gemaakte pagina. Of vul gewoon het invulformulier in en wij contacteren jou om een vrijblijvend een kijkje te komen nemen naar jouw schadewagen of auto voor export.

Deze bestelwagens heeft de opkoper bestelwagens ADAuto onlangs aangekocht.